Tyxo.bg counter
В последните версии на играта от изключително значение за успеха ви са разговорите с футболистите преди, по време и след мача.

Индивидуален разговор с играчи

Цъкнете върху играч и изберете private chat

Development
Placed in reserves - използвайте го когато не сте доволен от формата на определен играч с идеята да го стреснете. В зависимост от реакцията му, можете наистина да го пратите при резервите или да го оставите в първия състав, ако е основен играч и рискувате да го настроите срещу вас. При тези ситуации е по добре да му дадете - match performance - rest player.

Recommend Future Staff Role
Ако искате да задържите определен играч в отбора след като окачи бутонките на стената, можете да му предложите пост като треньор например. За да видите, кой е най удачния пост, цъкнете върху играча и после information - long term Plans.
Обикновено добър персонал стават играчи с висок determination.

Training level
Когато видите, че оценките на играч падат, без значение каква е причината, му кажете да се стегне. Това освен положителен ефект в тренировките ще доведе и до покачване на морала.

Tutoring
Важна част в развитието на младите футболисти е черпенето на опит от по-възрастните. Изберете опитен играч и му назначете да предаде част от наученото на по-млад съотборник на подобен пост.

Happiness
Това поле става активно, когато играч е изискал разговор с вас, който вие сте отложили или пък в предишен такъв нещата са останали неизяснени. За да не се разваля атмосферата, проведете разговор с този футболист възможно най-бързо.

Match performance
Похвалете или разкритикувайте определен футболист зависимост от представянето му в последния мач или формата му напоследък.
Осен това можете да го предупредите, че ще остане резерва, ако е основен играч, за да не спадне морала му.

Transfer status
За да избегнете срив в морала на футболист при поставяне в трансферната листа е добре първоначално да го предупредите.     
При поредица от слаби игри можете да мотивирате играча ако го "заплашите", че ще го продадете ако не подобри представянето си.

Разговор с целия отбор

 

За да свикате среща на целия отбор отидете на team meeting ot менюто на отбора.

В зависимост от моментната форма или цялостното представяне през сезона можете да похвалите или разкритикувате целия отбор. Целта, естествено, е да подобрите морала или заздравите връзката си с играчите

Разговор с отбора преди мач

 

В зависимост от съперника е важно максимално добре да мотивирате отбора за първото полувреме. В почти всички случаи кажете отбора, че могат да победят. След това кажете индивидуално на всички играчи, че имате вяра в тях. Тези които вече са мотивирани от отборния разговор, няма нужда да бъдат индивидуално мотивирани. Тонът трябва да бъде passionate

 

Разговор с отбора на полувремето на мач

 

Ако резултата е във ваша полза, кажете да отбора, че сте доволен или че сте доволен, но има какво още да се подобри. Освен това кажете на всеки играч по отделно, че имате вяра в способностите му. Внимателно подбирайте думите се според класата на противника.
Ако водите е резултата минимално срещу слаб отбор, разкритикувайте отбора с aggressive тон.
В случай, че губите в резултата последното е задължително. Ако държите равенство на солиден отбор, използвайте интуицията си за да решите дали да похвалите или разкритикувате отбора. Ако имате силно решителен състав (very determined), малко по-спокойно да им кажете, че не сте доволен от равенството. При всички случаи кажете на всеки индивидуално, че имате вяра в тях.

 

Разговор с отбора след мач

 

При всяка победа задължително кажете на отбора, че сте доволен.
Равенство със силен отбор можете също да кажете, че сте доволен. Когато равенството е крайния резултат при очаквана преди мача сигурна победа, кажете на отбора, че не сте доволен.
При загуба от силен противник, но при показана добра игра, кажете че сте доволен.
При каквато и да е друга загуба, покажете на отбора, че не сте доволен.


0 comments:

Публикуване на коментар