Tyxo.bg counter


Здравейте на всички почитатели на най-реалистичната игра от типа футбол мениджър!

Създадох този блог с идеята да споделя своя опит и знания с други фенове на Football Manager.

С излизането на Championship Manager 3 през 1999 се влюбих в идеята макар и виртуално да водя своя любим отбор от дъното, за да го изкача на водещо място в европейската и световната футболна сцена.
През годините много неща бяха променени, за да се стигне до 2005 година, когато излезе първият Football Manager, който промени представата на всички за игра от този тип.
Това не е просто игра, а напълно реалистичен симулатор на футболния живот, който използва огромна база от данни. За всичко това се грижат стотици скаути и изследователи по целия свят, които следят местните първенства и изпращат актуална информация към разработчиците на играта.
Всички правила на УЕФА, ФИФА и местните федерации се актуализират в самата игра постоянно. Освен забавлението от това да водиш любимия отбор като футболен мениджър, можеш да научиш много неща, свързани с детайли, които едва ли би забелязал ако просто гледаш футболни мачове. Например, кои са най-обещаващите млади играчи по целия свят, за които едва ли си чувал, но след няколко години ще излязат на сцената с гръм и трясък; как се разпределят парите от трансфери и наградни фондове; как точно се осъществяват трансферите и какви клаузи и опции съществуват; и най-важното - вникваш в същината на футболната игра - стратегия и тактика, която може да донесе успех на един отбор.

В следващите страници ще споделя с вас всичко полезно което трябва да знаете, особено ако сте начинаещи, за да изпитате още по голямо удоволствие от играта. Можете да намерите информация за обещаващи млади футболисти (wonderkids), режими на тренировка (training schedules) на играчите според това на какъв пост играят, кои оценки на играчите са определящи според стила на игра, който искате да налагате,  кои оценки на треньори, скаути и физиотерапевти са важни, как да подготвите отобра си за важен сблъсък.
Освен това можете да намерите тактики за FM 2012, които доказано работят и можете сами да изпробвате.
Надявам се представените идеи и съвети за това как да водите отбора си да ви донесат успех.

0 comments:

Публикуване на коментар