Tyxo.bg counter
Връзката ви с президента е от съществено значение за това, как ще се развива отбора.
Ще разгледаме всички теми, които можете да дискутирате с борда

Facilities

 

За да подобрите нивото на тренировъчния процес, предложете на борда да инвестират в подобряване на тренировъчната база (training facilities). Преди това се убедете, че разполагате с достатъчно финанси. По-добрата база повишава и репутацията на отбора, следователно клубът става привлекателен за повече футболисти.

За подобряване условията за тренировки на юношите, предложете инвестиция в нови youth facilities. Това ще помогне за по-бързото разкриване потенциала на младите футболисти от школата.

Finance

 

Винаги изисквайте по-голям процент от получените трансферни суми, за покупка на нови играчи. По този начин парите които получвате от продажби ще отидат за подобряване качеството на отбора, а не в джоба на собственика. 

С цел привличането на по-скъпи и високо платени играчи изисквайте повишаването на трансферния бюджет и този за заплати.

За подобряване качеството на тренировките на юношите поискайте  improve junior coaching. Не винаги добрата тренировъчна база означава качествен тренировъчен процес.

Ground

 

Без значение дали ще разширявате, строите или купувате нов стадион, на първо място трябва да имате доста пари. Освен това, смисъл да правите нещо такова има, само когато сегашния ви стадион е почти винаги пълен.

Networking

 

Можете да изискате връзка с parent club, когато отборът ви е с ниска репутация и/или финанси.
По този начин, можете да привличате играчи под наем с предимство и то изгодно. Плюс това, ще получавате всяка година финансова помощ.

Няколко са насоките при избора ви на feeder club. Един от вариантите е да намерите подходящ отбор, в който да пращате играчи под наем. Така те няма да губят игрова практика и ще се развиват. 
Друг вариант е да намерите отбор за сателит в държава, където scouting knowledge ви е нисък, а търсите играчи от този регион. По този начин повече играчи и треньори ще ви излизат на search скрийна.
За да увеличите приходите си от продажби на клубни артикули можете да потърсите сателит в държава със силно развити пазари (САЩ, Китай, Япония).
Така срешу ниска годишна комисионна, ще получавате сериозни приходи, без да правите нищо.

Друга насока в тази категория е подобряването на scouting range. В колкото повече части на света можете да пращате скаути, толкова по-голям е шанса да намерите желания играч за вашия отбор.Съшо така ще подобрите и scouting knowledge, следователно повече играчи ще ви излизат на search менюто.

Youth Reqruitment Network - подобряването на тази мрежа ще ви гарантира по-качествени юноши, които влизат в младежките формации всяка година. Понякога излиза по-ефективно да развиваш свои играчи, отколкото да купуваш такива.

Staff

Колкото по-голям е щабът ви, толкова по-качествена и специализирана ще е работата на всяко звено. Винаги искайте повече места за треньори, физиотерапевти и скаути. 

Когато бордът откаже молбата ви, никога не се примирявайте, но не поставяйте и ултиматуми - това по-скоро ще доведе до уволнението ви.
Вннаги с passionate тон обяснете колко полезно за развитието на отбора ще бъде удовлетворяването на молбата ви. Ако в крайна сметка, не получите поисканото, опитайте пак при първа възможност.

0 comments:

Публикуване на коментар