Tyxo.bg counter

За да успеете в най-популярната футбол мениджър игра несъмнено имате нужда от най-добрите възможни играчи с оглед класата и репутацията на Вашия отбор. Не е лека задачата да сглобите качествен състав, за да изпълните целите, поставени пред отбора. Първият проблем е, че нямате достъп до всички заредени играчи през player search опцията. Вторият проблем е, че не винаги скаутите Ви намират най-добрите играчи, с които да се подсилите. 

Колкото повече ви е  scout knowledge, толкова повече играчи ще се появяват при търсене. Можете да наблегнете на определени райони, от където смятате да пазарувате често - например Южна Америка, Централна и Източна Европа. Всичко зависи от това каква е репутацията на отбора Ви, както и репутацията на първенството и държавата, в която играете. Може би доста хора не знаят, че всеки град в играта има репутация, както и самата държава. Те, освен репутацията на отбора и първенството оказват влияние върху решението на даден играч дали да се присъедини към отбора или не. Така че не очаквайте англичани или испанци да дойдат в гетото, колкото и перспективен да е отбора Ви. 

Когато търсите играчи, освен да определите критериите за търсене (възраст, пост, атрибути и т.н) е добре да игнорирате т.н. unrealistic targets. Така ще ви излизат само играчи, които има реален шанс да бъдат съгласни да играят за Вашия отбор. Тук обаче има и една тънкост - не винаги асистента преценява добре кои цели са реалистични и кои не. Така че ви съветвам от време на време да махате опцията unrealistic targets, като добавите примерно таван за заплата и трансферна сума според финансовите си възможности. Скаутнете играчите, които Ви харесват. Дори скаута да ви каже, че нямат интерес за трансфер при вас, това може да се промени след време. Скаутвайте тези играчи често и може да уцелите точен момент за трансфер. Не забравяйте, че дори трансферния прозорец да е затворен, пак можете да пратите оферта и да договорите играч. В много случаи дори тези трансфери излизат по-евтино, почти няма конкуренция за подписа на желания играч, а освен това може да го уцелите в момент, когато не е доволен от нещо в сегашния отбор - дали лоши резултати, дали е недоволен от мениджъра си напоследък - няма значение, можете да си пробвате късмета, защото след месец едва ли би се навил да напуска.
За да Ви улесня при избора на играчи и самото търсене ще споделя от личен опит добри играчи по постове, като ще се опитам максимално точно да определя за какъв тип отбор е подходящ и горе-долу каква е цената му.

0 comments:

Публикуване на коментар